Bli med på kurs hos Kakle og bli inspirert til å sy og skape selv. Du lærer å bruke symaskinen, du lærer om mønster, tegning, klipping og ulike sømteknikker. Målet er det vi gjør her og nå på kurset, men minst like viktig er at du får kunnskap og inspirasjon til å tørre å sette i gang på egenhånd. Tørre å kjøpe et mønster og sette i gang. Søm er gøy! Det er det viktigste budskapet jeg har lyst til å dele.

Påmeldingen er bindende, kursene holdes i Bævergrendveien 240 med forbehold om nok påmeldte. Har du ikke egen symaskin, kan du låne av meg. Overlockmaskin og coverstitch-maskin stiller jeg med (men ta gjerne med om du har). Kursprisen inkluderer materiale.

Dyktige Malin Venås kommer til Kakle

Dyktige Malin Venås kommer til Kakle og holder kurs i mønster-konstruksjon og søm av skjørt etter dine egne mål. Lyst til å lære å konstruere mønster? Lære å ta kroppsmål, lage mønster, tilpasse mønster og sy skjørt til deg selv? Som passer perfekt til deg og sin kropp. Vi syr skjørt med glidelås, linning og fôr.

Syhelg i Bevergrenda  28-30 April- avlyst grunnet sykdom

Sykurs for barn og foreldre

Målgruppa er barn i alderen seks til femten år sammen med en voksen. Her får frøkna eller poden designe og sy seg et plagg, mamma får være med.

Målet med kurset er å bli kjent med symaskinen sammen, lære litt syteknikker og tørre å sette i gang med egne prosjekter når en kommer hjem. Dette er en fin greie å gjøre sammen. En opplevelse som gir masse gøy, kreativ utfoldelse og spennende læring.