Generell informasjon

Påmeldingen er bindende, kursene holdes i Bævergrendveien 240 med forbehold om nok påmeldte. Har du ikke egen symaskin, kan du låne av meg. Overlockmaskin og coverstitch-maskin stiller jeg med (men ta gjerne med om du har). Kursprisen inkluderer materiale, om ikke annet står spesifisert.

Jeg tilbyr også kurs til egne grupper til avtalt tid. Om barselgruppa har lyst på et formiddagskurs for eksempel, kan vi gjerne få til det. Samler du en gruppe deltagere og ordner lokale, har jeg mulighet til å komme der du bor og holde kurs. Denne våren er det ikke satt opp noen kurs på tegnspråk, men ta gjerne kontakt. Er dere en stor nok gjeng, kommer jeg gjerne og holder kurs! Vi selger også gavekort på Kaklekurs. Ta kontakt!

lørdag 27/10 og søndag 28/10
kr 1950,-

09:00 – 20:00
09:00 – 16:00

MELD DEG PÅ

 

Syhelg på Kongsberg 27/10 – 28/10

Bli med på syhelg på Kongsberg siste helga i oktober. 

Hele helgen kan du kose deg med egne syprosjekter. Vi kjører frivillige minikurs og workshop i blant annet overlocksøm, coversøm, sy i glidelås, bruk av kantebåndsapparat, maskinvedlikehold m.m. Det vil bli mulighet for demo av Janome og Babylock symaskiner og gode kampanjepriser. Les mer om helga HER.

LØRDAG 10/11 OG SØNDAG 11/11
Kr 2250,-

10:00 – 16:00

MELD DEG PÅ

Sykurs for barn og foreldre

Målgruppa er barn i alderen seks til femten år sammen med en voksen. Her får frøkna eller poden designe og sy seg et plagg, mamma får være med.  

Målet med kurset er å bli kjent med symaskinen sammen, lære litt syteknikker og tørre å sette i gang med egne prosjekter når en kommer hjem. Dette er en fin greie å gjøre sammen. En opplevelse som gir masse gøy, kreativ utfoldelse og spennende læring. HER kan du lese om et av barnekursene våre.

Overlockkurs

Har du kjøpt deg overlock eller tenker på å skaffe deg en? Bli med på et firetimers kurs, en innføring i søm på overlockmaskin. Her går vi gjennom de grunnleggende funksjonene og innstillingene, prøver ut de ulike sømmene og øver på treing. HER kan du lese mer om kurset. 

Overlockkurs for viderekomne er for deg som har sydd litt, men lurer på mer… Her går vi litt videre, tar opp temaer dere lurer på og trenger hjelp til samt går gjennom diverse ekstrautstyr. Disse kursene settes opp ved behov.

mandag 27/8
kr 750,-
17:30 - 21:30

FULLTEGNET

onsdag 26/09
kr 750,-
17:30 - 21:30
MELD DEG PÅ
mandag 22/10
kr 750,-
17:30 - 21:30
MELD DEG PÅ
Torsdag 24/5 Mandag 28/5 Onsdag 30/5
Kr 1200,-
18:00 -21:00
MELD DEG PÅ

Kurs i lappeteknikk

Har du lyst til å lære å sy lappeteknikk? Eva S. Johansen holder kurs i Kakles lokaler
Ingen krav til forkunnskaper. Vi syr enkle ting som dekkebrikker, løper, puter eller handlenett. I eksemplet vist her er det brukt tre forskjellige gråfarger, men du velger selv hvilke du vil ha. Annen modell vil også bli vist på kurset. En teknikk med mange variasjonsmuligheter.  Strimler av stoff syes sammen i sett som kuttes opp. Du kan lese mer om kursetHER.

Kåpekurs

Bli med på kurs og sy din egen personlige kaklekåpe i ullfilt. Du velger farge på ullfilten, hva slags knapper du skal ha og hvordan den skal pyntes. Vi syr kåpa etter din størrelse og fasong. Sjekk ut ulike kåper enten her på bloggen eller på bildene som ligger ute på Kakle på Facebook for å få idéer til din kåpe. HER kan du lese om et av kåpekursene våre. 

lørdag 26/5 og søndag 27/5
kr 2.250,-
LØR - SØN: 10:00 - 16:00
MELD DEG PÅ

Kjolekurs for voksne

Har du lyst til å sy din egen kjole? Er det litt skummet å sette i gang på egen hånd? Du syr ut fra en av Kakles kjolemønstre en kjole i stretchvelour til deg selv. Du velger farger og applikasjon og hvordan den skal se ut og vi syr den i din størrelse.Sjekk ut ulike modeller enten her på bloggen eller på bildene som ligger ute på Kakle på Facebook for å få idéer til hva slags kjole du kunne tenke deg å sy. HER kan du lese mer om et av kjolekursene våre.

Sy barneklær – nybegynnerkurs

Har du lyst til å sy til barn/barnebarn, men syns det er vanskelig å komme i gang? Her syr du et barneplagg og blir inspirert til å komme i gang med søm. Passer både for nybegynnere og deg som har sydd litt. Kurset tar utgangspunkt i Kaklepakkene. Kaklepakke er en materialpakke med alt du trenger for å sy et barneplagg. Dette er kurset for deg som vil komme i gang å sy. HER kan du lese mer om et av de tidligere kursene våre.

Sykvelder hos Kakle