VÅRE ANBEFALINGER 

Vi hjelper deg gjerne å finne den symaskinen som passer best til deg og ditt behov – eller den du skal kjøpe gave til. Det er bare å ta en tur til oss i Bevergrenda, så kan vi se på de ulike alternativene. Vi har symaskiner til demo i alle prisklasser og til alle behov – enten du bare ønsker deg en enkel liten og nett symaskin til de hverdagslige og enkle syoppgavene eller du har søm som hobby og ønsker deg en maskin med skikkelig ytelse og spennende finesser.

Vi fører Janome og BabyLock symaskiner, overlockmaskiner og coversømsmaskiner. Nå i desember har vi noen gode kampanjetilbud også.

 

 

 


Janome Driva har nettopp kommet på markedet og er en liten og nett elektronisk symaskin som er perfekt for nybegynneren. Maskinen har 30 sømmer, trinnløs hastighetsregulering og innebygd nålitreder.


Janome Idun er et rimelige alternativ, en nett liten mekanisk symaskin der du også får med et trykkfotsett.

Er du ute etter noe sterkere og mer solid er den super-brukervennlige Janome Embla et veldig godt valg.  Min bestselger som du kanskje kjenner igjen fra Symesterskapet? Denne leveres også med en stor bonuspakke med føtter og er et naturlig valg for en med søm som hobby som ikke helt ønsker dseg opp på de store og kostbare modellene.


Av overlockmaskiner er BabyLock Victory verdt å ta en kikk på. En utrolig kvalitet på maskinen og et stort og nyttig trykkfotsett som følger med.


For ikke å snakke om Janomes nyeste overlocker AT2000D som er et mer prisvennlig alternativ og en virkelig god overlock som mange drømmer om.

 

EN GODTERIBUTIKK

Kakle er en godteributikk for den sygale og vi har massevis av supre gavetips, om du lever med en sygal i hus. Her er er par gode tips, men kom gjerne innom for å sette sammen en lekker gavepakke med sytilbehør, tråder og andre sysaker.

 

SYKURS

Her er noen av eventene som foregår hos Kakle over nyttår. Sykursene er supre julegaver til den som har lyst til å lære seg å sy klær – enten det er voksen eller barn. HER finner du sykursene hos Kakle i tiden fremover.

 

 

 

GAVEKORT

Du kan kjøpe gavekort hos oss på ønsket beløp – ta kontakt på 99228004 eller post@kakle.net. Du kan hente et gavekort i butikken eller motta det elektronisk på e-post.

ÅPENT ETTER AVTALE

Vi har åpent etter avtale. Hva betyr det? Ta kontakt, så avtaler vi tid! Du kan nå oss på 99228004, post@kakle.net eller på vår Facebook-side