Sykurs for barn er så moro!

Å sy med barn er bare så inspirerende og moro! Her er bilder fra helgas sykurs for barn. Se de superflotte plaggene! De har selv designa og sydd sitt eget plagg og i helga blei det til fra venstre: en poncho med lang hette, en tofarga langerma genser med muffins, en langerma genser med stor blomst, en ermeløs kjole med pusekatt, en joggebukse med stjerne og dråper og en langerma tunika med stjerne.

Man kommer en voksen og et (eventuelt flere) barn på kurs og jobber sammen. Barnet får planlegge, designe, tegne, klippe og sy sitt eget plagg. Her lærer de og får prøve seg både på mønstertegning, klipping, ulike sønteknikker, bruk av symaskin, overlockmaskin og diverse utstyr. Mange av dem har applikert for aller første gang, sydd med tvillingnål, sydd på ribb – og mye annet gøy.

 

Neste mulighet for kurs er lørdag 21/4 og søndag 22/4, HER kan du melde deg på. Målet med kurset er å bli kjent med symaskinen sammen, lære litt syteknikker og tørre å sette i gang med egne prosjekter når en kommer hjem. Dette er en fin greie å gjøre sammen. En opplevelse som gir masse gøy, kreativ utfoldelse og spennende læring.