Mitt brudekjoleoppdrag – jeg er SÅ stolt!

For noen måneder siden fikk jeg et utrolig spennende oppdrag jeg bare ikke kunne si nei til! Lone, en kunde jeg har sydd flere kjoler til tidligere, skulle gifte seg. Og hun ville at jeg skulle sy brudekjolen. For et ærefult oppdrag!

Anne-Ma skulle gifte seg i sin utrolig flotte Sunnfjordbunad, Lone var helt åpen for hvordan hennes kjole skulle være. Jeg ble inspirert av fargene i bunaden, samtidig hadde jeg lyst til å lage noe i ull. Bryllupet stod i slutten av oktober, så ull funka fint. Valget falt på en gressgrønn ullfrotté, en farge som stod fint til bunaden. Mønsteret jeg har brukt er Onion 9003 . De har hatt noen turer til Bevergrenda for prøving og tilpassing, og her er altså resultatet. Båndet jeg har sydd på er båndet som brukes i Sunnfjordbunaden, det fikk vi ordnet hos Mørebånd. Jeg syns det ga en veldig fin link mellom kjolen og bunaden, båndet er utrolig lekkert og stod samtidig fint til den røde ullkåpa.

Ullkåpa er sydd av rød ullfilt. Knappene er stålknapper som ser mørkt oksyderte ut og funker godt sammen med bunadsølvet. På kåpa har jeg filtet teksten “Skapt i kjærlighet og for kjærlighet”

Takk for flotte bilder, Lone.Gratulerer så mye som rette ektefolk. Dere er et vakkert par.