Herlig med kjolekurs!

 

Sjekk de flotte kjolene som ble sydd på kurset i helga. Fikk ikke sjansen til å knipse alle, men her er i hvert fall noen. Sju damer har sydd hver sin kjole.

 

 

Vi har brukt Onion 2001, 2008, 2035 og 2056. Hver har tegna sitt mønster og gjort tilpasninger til egen kropp og jammen fikk vi dem til å sitte godt. Det er gøy å gjøre tilpasninger og så ende opp med et mønster som stemmer godt som man kan bruke videre.

 

 

 

 

 

 

Åse sin kjole fikk masse små blomster fra et gammelt sengetøy applikert rundt omkring på kjolen. Sjarmerende!

 

 

Vi har tegna, målt og klipt. Banna litt, spretta litt, ledd litt og kost oss veldig. Alle har fått prøvd seg på mange nye teknikker. Målet er å tegne, tilpasse og sy seg en kjole denne helgen, men minst like mye bli inspirert og få kunnskap nok til å kunne kjøre i gang med nye plagg hjemme på egenhånd. Her kan du se litt bilder fra prosessen.

 

Har du lyst til å være med på kjolekurs? Vi kjører  de neste kursene 26/5 – 27/5! Meld på HER!