Nye overlockkurs på gang!

Her fylles overlockkursene fort om dagen, setter opp to nye. Heng dere med! Kom i gang med overlockmaskin med et fire timers teknisk kurs. Kurset koster kr 750,-. Påmelding HER.

Overlockkurs torsdag 16.11.17 kl 17:30 – 21:30
Overlockkurs mandag 04.12.17 kl 17:30 – 21:30
Overlockkurs mandag 22.01.17 kl 17:30 – 21:30

På kurset går vi gjennom grunnleggende bruk av en overlockmaskin. Målet med kurset er rett og slett å bli bedre kjent med maskinen og forstå hvordan den fungerer.  Jo bedre man kjenner maskinen sin, jo mer utbytte får man av den! Vi bruker god tid på å sy og vurdere en god overlocksøm og vite hvordan en skal justere maskinen, om det trengs. Vi ser på og tester ut ulike sømmer på ulike materialer og går gjennom treing og vedlikehold.

 

 

Skal du ha deg en overlock, kjøp gjerne hos meg. I forbindelse med kurset får du tilbud om 10% avslag på alle symaskiner.  Her finner du Kakles utvalg av overlockmaskiner. Du kan også gjerne låne maskin til kurset. Du kan også delta på kurset med annen maskin enn Janome eller Babylock, men da er det fint om du har med en bruksanvisning også. Vi skal alltids finne ut av hvordan akkurat din maskin fungerer.