Noen få ledige plasser på kjolekurs i november

Bli med på kjolekurs, men fort deg! Bare tre plasser igjen… På kurset syr du din egne personlige kaklekjole. Du syr ut fra en av Kakles kjolemønstre en kjole i stretchvelour eller et annet egnet jerseystoff til deg selv. Du velger farger og applikasjon og hvordan den skal se ut og vi syr den i din størrelse. Sjekk ut ulike modeller enten på www.kakle.net eller på Facebook for å få idéer til hva slags kjole du kunne tenke deg å sy.

Har du ikke egen symaskin, kan du låne av meg. Overlockmaskin og coverstitch-maskin stiller jeg med (men ta gjerne med om du har). Kurset koster 2.250,- inkludert materialer og holdes i Bævergrendveien 240 med forbehold om nok påmeldte. Trenger du overnatting for helga er jeg behjelpelig med tips.

Kaklekurs voksenkjole  lørdag 18/11 og søndag 19/11 kl 10:00 – 16:00
Påmelding: post@kakle.net eller 99228004. Påmeldingen er bindende. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *