Nye overlockkurs før og etter sommeren!

Bli med på overlockkurs og kom i gang med overlockmaskin med et fire timers teknisk kurs. Kurset koster kr 750,-. Påmelding til post@kakle.net eller 99228004.

Overlockkurs mandag 29/5 kl 17:30 – 21:30
Overlockkurs mandag 11/9 kl 17:30 – 21:30

 

IMG_4551På kurset går vi gjennom grunnleggende bruk av en overlockmaskin. Målet med kurset er rett og slett å bli bedre kjent med maskinen og forstå hvordan den fungerer.  Jo bedre man kjenner maskinen sin, jo mer utbytte får man av den! Vi bruker god tid på å sy og vurdere en god overlocksøm og vite hvordan en skal justere maskinen, om det trengs. Vi ser på og tester ut ulike sømmer på ulike materialer og går gjennom treing og vedlikehold.

IMG_5105Skal du ha deg en overlock, kjøp gjerne hos meg. i forbindelse med kurset får du tilbud om 10% avslag på alle symaskiner.  Her finner du Kakles utvalg av overlockmaskiner. Du kan også gjerne låne maskin til kurset. Du kan også delta på kurset med annen maskin enn Janome eller Babylock, men da er det fint om du har med en bruksanvisning også. Vi skal alltids finne ut av hvordan akkurat din maskin fungerer.

4 thoughts on “Nye overlockkurs før og etter sommeren!

 1. Gro says:

  Hei. Blir det basiskurs, – det dere kaller teknisk, i 2019?
  Jeg har en Huskylock s25, kjøpt i 2013, og trenger hjelp for å komme igang.

 2. Gro Severinsen says:

  Jeg får ikke opp påmeldinslinken. Jeg er klar til 21.01, hvis du bekrefter at jeg får plass?

  • Gry Aamodt says:

   Så rart. Jeg gir tilbakemelding til utviklerne mine. Du er satt opp på kurset Sender deg info om kurset på mail. Hvordan passer det å betale på Vipps? Velg KJØP OG BETAL og søk opp Kakle AS, kurset koster 750,-.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *