Tutto – den perfekte baggen å frakte symaskinen i

Tutto bag farger

Jeg har vært på produktdemo hos Tutto og latt meg friste til å ta inn noen bagger hos Kakle. Jeg har selv en Tutto Large og en Tutto Small og min erfaring er veldig god. Baggene gir deg en veldig sikker og enkel måte å frakte symaskinene dine på.
Tutto bag inniTutto bag sett

Den store trillekofferten har god plass til både symaskin og tilbehør, du får også plass til en god del utstyr og stoffer i kofferten. Mange praktiske lommer gjør den veldig praktisk å for eksempel ha med på kurs. I den lille frakter jeg overlockmaskinen, en coverlock vil også passe godt her.  Kofferten har fire hjul (to av dem svinger 360 grader, så hele kofferten svinger rundt på stedet) og en stålrørskonstruksjon som gjør oppbevaring og frakt sikkert og trygt. Rammen tåler fint at to personer sitter på kofferten, den tåler altså en trøkk! Koffertene er sammenleggbare og måler bare 7,5 cm når den er lagt sammen. Kofferten har både toppåpning og sideåpning, noe som gjør det enkelt å plassere symaskinen og alt utstyret ditt. Maskinen stropper du fast inne i baggen og den lille baggen kan du stroppe fast oppå den store. Ikke noe problem å frakte med seg to maskiner og masse utstyr! Geniale til å frakte syutstyr, men funker like godt som vanlige kofferter. Baggene er i solid nylonstoff, vi har dem på lager i sort og rødt. HER bestiller du dine Tuttoer.
Tutto bag litenTutto bag rød