IMG_8697

Høstens kjolekurs arrangeres av Jondalen husflidslag på Elvetun i Jondalen 24. og 25. september kl 10:00 – 16:00. Kakle er leid inn som kursholder.

Kurset koster 1800,- inkludert materialer og lunsj. Du kan sy på egen symaskin eller låne en maskin. Overlockmaskin kan også lånes. Noe sykunnskaper en en fordel, men ikke påkrevd. Påmelding til Marit Rua på 95972407.

På kurset syr du din egne personlige kaklekjole. Du syr ut fra en av Kakles kjolemønstre en kjole i stretchvelour eller et annet egnet jerseystoff til deg selv. Du velger farger og applikasjon og hvordan den skal se ut og vi syr den i din størrelse.

Sjekk ut ulike modeller enten på www.kakle.net eller på Facebook for å få idéer til hva slags kjole du kunne tenke deg å sy. Så tar du kontakt med meg  på 99228004 eller post@kakle.net for valg av hovedstoff til kjolen innen mandag 5. september eller så raskt som mulig.

IMG_8699På selve kurset tar jeg med en god del mønstrete stoffer i ulike farger og varianter så du kan velge deg hvordan akkurat din kjole skal være. Jeg har massevis av deilige retrostoffer, gamle sengetøy, duker, gardiner og diverse. Masse stoffer som gjør seg bra på en kjole. Jeg tar også med et stort utvalg av applikasjoner. Og vil du tegne din egen, så gjør du det. Så blir det spennende å se hva slags kjoler vi ender opp med.