Sykurs for deg som vil komme i gang. Sy et barneplagg

Mange har lyst til å prøve seg på å sy klær. Noen har kanskje gjort det masse før, men trenger å friske opp litt. Noen er helt ferske og vil komme i gang. Et du en av dem? Bli med på Kaklekurs. Begynn med et barneplagg, smått er lettest å begynne med. Her syr du et barneplagg og blir inspirert til å komme i gang med søm. Passer både for nybegynnere og deg som har sydd litt.

Har du ikke egen symaskin, kan du låne av meg. Overlockmaskin tar jeg også med, veldig gøy å prøve seg på. Kurset koster 1250,- og holdes i Bævergrendveien 240 med forbehold om nok påmeldte. Som deltager på Kakles sykurs får du tilbud om 10% avslag på alle symaskiner.

Kurset holdes over tre torsdager:  27/10, 3/11 og 10/11 kl 18:00 – 21:00

Kurset tar utgangspunkt i Kaklepakkene. Dette er kurset for deg som vil komme i gang å sy. Les mer om kurset her.