Halvnakne damer på bakrommet

image1

I dag har jeg hatt litt av en artig opplevelse. Jeg har vært så heldig å få gavekort i førtiårsgave hos gullsmed og designer Sophia Brand og i dag tok jeg turen ned for å starte prosessen med å få designa meg et smykke. Inger Lise, som er dama bak Sophia Brand er en utrolig dyktig, kreativ og fantastisk flott dame. Hun og jeg er kollegaer som tegnspråktolker gjennom mange år og jeg har lenge tenkt at jeg har lyst til at hun skal lage et smykke til meg.

 

Jeg troppa altså opp i Inger Lises deilige butikk og verksted i Sandefjord for å bestille meg et spesialdesigna smykke og tror vi kommer til å ende opp med et veldig flott smykke.

 

Jeg kom i den nye jumpsuiten vi sydde for et par uker siden. Inger Lise likte den så godt at hun endte opp med å prøve den. Så på bakrommet på Sophia Brand stod vi altså en liten stund, to halvnakne damer, til vi fikk bytta klesplagg. Dressen satt som et skudd på Inger Lise, så jeg dro hjem i hennes blomstrete kjole (som jeg får levere tilbake ved neste besøk) og Inger Lise har fått seg ny jumpsuit fra Kakle. Med vinduer ut på gata og ingen dør å lukke til bakrommet, får vi håpe det ikke var så mange image2som gikk forbi akkurat da!

 

Er hun ikke flott? Den er sydd etter Onion 6014, Jumsuit med drapering. Jeg digger dressen og må nok sy meg en ny rimelig kjapt.Vurderer å lage en som shorts også. Likte du modellen? Vi syr på bestilling. Du kan også kjøpe deg mønster HER og sy den selv. Ikke så lett å se stoffet, men det er små hvite piler på petrol bakgrunn. Stoffet er kjøpt på Stoffbutikken, men er ikke å få tak i mer. Jeg får leite rundt etter et nytt stoff jeg, da…