Super symaskin på kampanje noen få dager til

Janome Decor Computer 6030 er en av mine absolutte bestselgere dette året, ikke uten grunn. Dette er symaskinen som ble brukt i årets Symesterskap på NRK, du la kanskje merke til hvor godt den sydde. Du skal lete lenge etter en så god symaskin som er så enkel å bruke. Den har 30 sømmer, en knapp for hver søm. Velg søm og den stiller seg automatisk inn et forslag til innstillinger og anbefaler deg hvilken sømfot du bør velge. Du har tre automatiske ett-trinns knapphull, valg av nålstopp oppe/nede, automatisk festesøm, trinnløs hastighetskontroll og start/stopp knapp (du kan sy uten bruk av fotpedal) og symaskinen klipper til og med tråden helt automatisk. Jeg elsker den!

Skjermbilde 2016-05-27 kl. 10.48.14

Skjermbilde 2016-05-27 kl. 10.57.01Nå er den på tilbud til kr 6.695,-. Du får altså kr 600,- i avslag på den. Kjøp nå og få med gratis Janome jubileumspakke med 5 ekstra trykkføtter: Snorfot, bordguidefot, perlefotsett, glidefot og “flower stitcher” til en verdi av ca. kr 1000,-. 

Vi har den på lager. Kjøp den HER eller kom en tur oppom i Bevergrenda. Vil du ha en noe enklere maskin, kjører vi også kampanje på Janome Hild ut denne måneden til kr 3.595,-. Vi sender fraktfritt, har eget serviceverksted og åpent etter avtale.