Eget BabyLock-kurs 30. mai

IMG_8537På forespørsel kjører vi i gang et eget kurs for BabyLock overlockmaskiner mandag 30. mai kl 17:30 – 21:30. Har du en BabyLock eller ønsker deg en, er dette kanskje kurset for deg.

 

På kurset går vi gjennom grunnleggende bruk av en Baby Lock overlockmaskin. Målet med kurset er rett og slett å bli bedre kjent med maskinen og forstå hvordan den fungerer.  Jo bedre man kjenner maskinen sin, jo mer utbytte får man av den! Vi bruker god tid på å sy og vurdere en god overlocksøm og vite hvordan en skal justere maskinen, om det trengs. Vi ser på og tester ut ulike sømmer på ulike materialer og går gjennom treing og vedlikehold. Får vi tid, ser vi også på ekstra tilbehør.Bbaby Lock enlighten

 

 

 

Skal du ha deg en overlock, kjøp gjerne hos meg. I forbindelse med kurset får du tilbud om 10% avslag på alle symaskiner.  Her finner du Kakles utvalg av maskiner fra BabyLock. Du kan også gjerne låne maskin til kurset.