Moro å sy egen kjole til bryllupsfesten

IMG_9267IMG_9268IMG_9266

Det blir nok ikke selskapskjoler jeg skal drive med, men det var veldig moro å komme i mål! Mønsteret er fra Vogue, sydama har prøvd seg på noe hun strengt tatt ikke mestrer helt…

Jeg har streva ørlittegrann med denne kjolen og har vel vært nær ved å hive den i søpla et par ganger. Kjøpte stoffet (en blanding av lin og silke) i Tyskland forrige vår rett etter jeg ble invitert til helgens bryllup. Det lå og modnes i rimelig mange måneder før jeg bare måtte sette i gang.

Etter mye prøving og feiling, en del banning, litt rådslagning på diverse sygrupper, et seint kveldsbesøk til skredder Thea og litt mer tålmodighet enn jeg egentlig innehar kom jeg i mål natt til fredag. Nå er jeg veldig stolt og gleder meg bare til neste gang jeg kan bruke den!