Så masse kule klær vi har lagd i helga!!!

Her er altså resultat etter denne helgas foreldre og barn-kurs. De er jo bare så flotte!

01-IMG_9114Her har det blitt laga sju forskjellige plagg, alle helt unike! Disse sju ungene har designa og sydd sitt eget plagg. Foreldre og barn jobber sammen. Noen har til og med tilpassa mønster og laga noe helt unikt ingen har sett maken til før. Sjekk ut den kule buksedressen med strikkliv, den har Tova designa selv! Gutta lagde seg like hettegensere med bokstavene sine på og greier! Og inni hetta har de fôra et herlig blomstrete sengetøy. Rose og Anne har laga matchende sløyfehårbånd også til sine kjoler.

02-IMG_9077
03-IMG_9065Kjolene er fire ulike modeller, en har kort erme, en har trompeterme og en er ermeløs. Så er det Miriam som valgte en kjole med puffermer. Noen har prøvd seg på applikasjoner og noen har delt kjolen og brukt like stoffer i liv og skjørt. Dette er rett og slett ganske avanserte greier og de har gjort det sjæl! Dette blir noe å komme på skolen med! 04-IMG_9097 05-IMG_9087Her lages det mønster, det klippes og det legges til sømmonn. Noen applikerer, noen syr strikksøm. Vi syr sammen både med overlock og med elastisk rettsøm. Noen prøpver seg på å legge opp med tvillingnål, andre syr på ribb. Her er det masse teknikker og metoder som prøves ut.

06-IMG_9106 07-IMG_9096 08-IMG_9081 09-IMG_9102 10-IMG_9123 11-IMG_9127