Janome MC Horizon 8900QCP Spesial Edition

32865_Janome1_Janome_Memory_Craft_8900QCP_SPESIAL__1

Dette vidunderet er min nye symaskin. Jeg har sydd på den noen måneder nå og er veldig fornøyd. Maskinen er Janomes nye flaggskip innen ordinære elektroniske husholdnings-symaskiner. Janome Memory Craft Horizon 8900 QCP SE  er en drøm å sy på.

Den har hele 28 cm innvendig arbeidsrom, så jeg har god plass til ullkåpe-prosjektene mine. Den syr raskt – 1000 sting i minuttet med en utrolig god stingkvalitet. Herlig! Den mater stoffet utrolig godt – med en innebygd overtransportør med differensialmater. Det liker jeg! Syr mye i stretch-stoffer og da er en avhengig av god mating. Godt lys uten skygger med hele 5 lysdioder.  Den har imponerendee 270 ulike sømmer, 3 ulike europeiske alfabeter og syr inntil 9 mm brede sømmer. Veldig flott å kunne kjøre opp størrelsen på bokstavene og ikke minst på mange av de flotte dekorasjons-sømmene. Den memorerer stingkombinasjoner og regner enkelt ut lengden på stingrapporten. Maskinen kommer med egen rettsøms-stingplate som en enkelt bytter over til. Det harEasySet undertrådspolesystem, nå trenger du ikke lenger å hente opp undertråden. En utrolig avansert maskin – men brukervennlig design og enkle løsninger.

Med på kjøpet får du også enhands nålitreder, hastighetskontroll, start/stopp knapp for å sy uten fotpedal, nål opp/ned funksjon, festesting på stedet for å nevne noe. Friarmen er ekstra lang og har målemarkeringer. Dessuten kan du enkelt montere syguiden på friarmen for rette fine falder. Utvendig justering av syfotstrykket med hela 7 nivåer. Justerbar kneløfter for å løfte syfoten når du trenger begge hendene til syarbeidet. Det følger med et veldig flott og stort sybord i plexiglass – hele 450 x 600 mm som er utrolig praktisk både ved quilting, lappeteknikk, applikering og ellers store syarbeider.

Er denne doningen noe for deg?  Maskinen kjøper du her. Nå kan du kjøpe den med Klarnas Julekampanje og betale i begynnelsen av februar.