Tid for julestrømper – du kan få dem med brodert navn på

Julestrømper er hyggelig! Her er Kakles variant.

Julestrømpene er sydd i naturfarget ullfilt og har en kant øverst av et skotskrutete gammelt dynetrekk fra 70-tallet. Herlig julete nostalgi. Vi syr på et rødt bånd, så du kan henge den opp. En helt spesiell julestrømpe du kan ta frem hvert år og henge ved peisen, i vinduet eller et annet sted den kan vises frem.

Strømpene kan kjøpes som de er eller bestilles med navn på. Navnet broderes på i rødt ullgarn. Strømpene koster 245,-. Broderingen tar vi 100,- for. Strømpene kjøper du her.

Og vil du sy selv… da må du til Narvesen eller en av matbutikkene med bugnende magasinhyller og kjøpe inspirasjonsboka Eplas jul 2. Boka kan du også kjøpe her. Der er to sider viet til Kakles julestrømpe. Der får du oppskriften og kan lage dem selv. Supre julegaver!