Siste dager med kampanje!

Vi nærmer oss slutten av oktober og Janomes kampanje på maskinene fra Symesterskapet på NRK går snart over i historien. Så sy årets Symesterskap? La du merke til hvor gode maskiner de sydde på i år? Både symaskinene og overlocken er av mine desiderte bestselgere dette året. Jeg selger mange av dem rett og slett fordi det er gode maskiner som passer til mange. De er enkle å bruke, syr godt og gir masse syglede og inspirasjon. Her ser du dem i bruk på et av mine kurs – her det jenter på åtte år som syr og som håndterer maskinene godt.

Janome DC 6030  selges nå til 6.695,-. Søndag morgen går prisen tilbake til normalpris på 7.395,-.

6030 i bruk
Janome My Lock 644D selges nå til 4.995,-. Søndag morgen går prisen tilbake til normalpris på 5.495,-

IMG_5105

Kast deg rundt og sikre deg en eller begge maskinene innen lørdag kveld. Jeg garanterer deg masse moro i mange år :-D. Ta kontakt på post@kakle.net eller 99228004.

Jeg syr mye på begge maskinene selv og gir deg gjerne veiledning i bruk av dem, enten om du vil ta deg en tur, ringe eller sende meg en mail. Vi gir selvsagt opplæring i bruk av maskinene og tilbyr mer grundig gjennomgang av overlockmaskinen på eget kveldskurs.  Vi har eget service- og reparasjonsverksted i Bevergrenda og hjelper deg om det skulle være noe.