Ny kjolemodell hos Kakle

IMG_2072IMG_2073

 

Vi har nettopp testa ut en ny kjolemodell og er veldig fornøyd! 

 

Mamma ønska seg en ny kaklekjole og ville ha en enkel klassisk kjole. Vi bestemte oss for å teste ut Onion 2036, en 60-talls inspirert kjole med raglanermer og lett utsvingede ermer.  

Kjolen er sydd i petrol stretchvelour. Så applikerte vi på tre sirkler i ulike størrelser på skjørtet og en bak i nakken. Stoffet er et nydelig gammelt retro sengetøy i blå og turkise nyanser. Det samme stoffet her vi brukt til å trekke øredobber og en brosje. 

 

Vi blei veldig fornøyd med resultatet. En enkel og pen kjole som sitter godt. Jeg har lys til å sy meg en ullkjole i samme fasong. Har du lyst på en sånn kjole? Den kan lages i mange farger og varianter. Mønsteret kan du kjøpe HER og vil du at jeg skal sy en til deg, så tar du bare kontakt.

 

IMG_2078IMG_2075IMG_2076