For en opplevelse!

Her er Kakles bidrag til kunstutstillingen BECAUSE I AM A GIRL. Utstillingen fant sted i Det Norske Teateret forrige helg i forbindelse med PLAN Norges store årlige jentekonferanse. 16 kunstnere bidro med ulike verk til inntekt for Plan Norges jentearbeid. Det var så mange flotte arbeider, så hyggelige mennesker og så givende prosjekt å få lov til å være med på.

Kakles bidrag

Kakles bidrag bestod av fire plagg laget spesielt med tanke på denne kampanjen. Var særlig fornøyd men ullkåpa “Ord for glade jenter”. Anne (11 år) har hjulpet meg å finne beskrivende ord for jenter som har det godt – #‎trygg‬ ‪#‎glad‬ ‪#‎fri‬ ‪#‎stolt‬ ‪#‎leken‬ ‪#‎likeverdig‬ ‪#‎sterk. Takk til Alle Tiders og Nille for lån av flotte dukker.

Stephanie ønsker velkommen i sin kaklekjole "Alt er mulig" laget spesielt for anledningen

Maleren Stefanie Reinhart var initiativtaker til prosjektet og en dyktig koordinator. Her er du henne i kaklekjolen “Alt er mulig” som jeg laget spesielt for anledningen. Herlig kjole til en sprek og fargerik dame! Takk for at jeg fikk lage kjole til deg og takk for det nydelige bildet jeg fikk i retur.

Her kommer et knippe bilder fra utstillingen og alle de flotte bidragene. Klikk, så får du se ett og ett.