Maskinene fra Symesterskapet…

…de får du her hos Kakle.

Vi bruker dem begge på sykursene her hos oss og deltagerne er SÅ fornøyde. Maskiner som er enkle å bruke og av høy kvalitet. Det er rett og slett kjempegøy og veldig inspirerende å sy på dem. Man får jo til det man har lyst til og man får mange spennende funskjoner å leike seg med. Og det beste av alt – nå får du dem til kampanjepris! Bare fordi de er på tv… What´s not to like?!IMG_7919IMG_8014

Janome Decor Computer 6030 er en helt ny solid og sterk Janome elektronisk symaskin som har fått prisen Good Design i 2012.  Maskinen har 30 sømmer, blant annet 3 automastisk 1-trinns knapphull. Denne er svært enkel å bruke, her velger du sømmen direkte – en knapp for hver søm.

 

Janome My Lock 644D er en overlockmaskin som syr med fire tråder – den syr sammen, kaster over og klipper stoffet en operasjon. Den gir et herlig resultat i stretchstoffer også, ingen småbølger i sømmen. Den gir et helproft resultat!

 

Handle maskinene hos Kakle og få personlig oppfølging når du trenger det. Vi har eget serviceverksted og hjelper deg gjerne om du skulle trenge det. Vi sender fraktfritt og du får fem års garanti på maskinene. Klikk på de røde linkene, så kommer du rett til nettbutikken.

 

SymesterskapetSymesterskapet2

 

 

 

Følg med på NRK i kveld klokka 19:45, da går tredje episode av SYMESTERSKAPET. Se maskinene i bruk og bli inspirert til spennende syprosjekter av de kreative deltagerne.