Kakle forbereder til Summer Street Show

Torsdag 2. juli klokka fem har Sølv Frisørsalong invitert Kakle til å delta på deres Summer Street Show i Stasjonsbakken. Vi stiller med masse flotte modeller, både store og små. De kles opp med kakleklær og styles og sminkes i salongen. Kom og se!

Her er en liten smakebit av det du får se under showet, Kakle stiller med 28 modeller i stort og smått. Dette blir gøy!

image1 image2 image3

Sandra har lagt opp til storslått show med blant annet tre dansere fra Intros hvor temaet er Grease, tre forskjellige beach-looks og inspirasjon til strand stylingen. Så skal fotball gutta skal vise frem sine tøffe hårsveiser med litt trikseshow, det blir brudeshow med styling av både brud, brudepike og gjester og til slutt et avslutningsnummer med folkedans vist av  Sigbørn Rua, Hege Sundt Johnrud, Ranveig Bakka og Tom Løvlid.

Etter alt dette vil en heldig vinner bli trekt for å vinne en flott brudekjole. Det blir loddsalg hele dagen med flotte gaver, fra Kakle kan du vinne et gavekort på kr 500,-.