Kakles sprell sommeren 2015

Da nærmer sommeren seg og Kakle er klar for litt sprell i sommer. Håper jeg ser DEG opptil flere ganger!Skjermbilde 2015-05-30 kl. 22.05.20

Først ut er Lampelandmarken lørdag 13. juni. Koser meg alltid denne dagen. Masse kjentfolk og hyggelige kunder. Kakle stiller som vanlig med massevis av kakleklær og et godt symaskintilbud.

 

ISkjermbilde 2015-05-30 kl. 22.05.49Skjermbilde 2015-05-30 kl. 22.05.57 juli er det Jazzen på Kongsberg og i år skal Kakle ha bod igjen.Jeg fyller boden med kakleklær og har selvfølgelig i år også et skikkelig godt symaskintilbud. Benytt deg av muligheten! Det blir vel langs fortauet ved Magasinparken jeg blir å finne fra onsdag til lørdag første uka i juli. I jazzuka er det alltid god stemning på Kongsberg. Byen fylles med masse deilige festivalfolk og masse deilig musikk. Det blir gøy med bod igjen, håper å treffe på mange både nye og gamle kunder. Torsdag ettermiddag deltar Kakle på motevisning sammen med Sølv Frisør nede i Stasjonsbakken. Kom kom!!!

Gøy på landet

Mot tampen av sommeren deltar jeg på GØY PÅ LANDET hos Kari Klev på Ulland gård, et arrangement som nå har blitt en hyggelig årlig tradisjon. Lørdag 29. august fylles igjen tunet og låven på Ulland med folk i god stemning. Her serverer de deilig hjemmelagd mat, har dyr på gården og gjerne et skuespill for de små. Motevisning på låven er den store happeningen.

Her er flere bilder fra fjorårets motevisning på låven. I år blir det også catwalk på låvegulvet og jeg gleder meg. Alltid så moro å ut og spørre etter modeller, for jeg får så mange positive svar. Takk til de som villig stiller opp!