Tuttobaggen – perfekt til å frakte symaskinen i

Tutto bag farger

Jeg har vært på produktdemo hos Tutto og latt meg friste til å ta inn noen bagger hos Kakle. Jeg har selv en Tutto Large og en Tutto Small og min erfaring er veldig god, så jeg har tatt inn koffertene i alle størrelser. Baggene gir deg en veldig sikker og enkel måte å frakte symaskinene dine på.
Tutto bag litenTutto bag inni

Den store trillekofferten har god plass til både symaskin og tilbehør, du får også plass til en god del utstyr og stoffer i kofferten. Mange lommer gjør den veldig praktisk å for eksempel ha med på kurs. I den lille frakter jeg overlockmaskinen, en coverlock vil også passe godt her.

Kofferten har fire hjul (to av dem svinger 360 grader, så hele kofferten svinger rundt på stedet) og en stålrørskonstruksjon som gjør oppbevaring og frakt sikkert og trygt. Rammen tåler fint at to personer sitter på kofferten, den tåler altså en trøkk! Koffertene er sammenleggbare og måler bare 7,5 cm når den er lagt sammen. Kofferten har både toppåpning og sideåpning, noe som gjør det enkelt å plassere symaskinen og alt utstyret ditt.

Maskinen stropper du fast inne i baggen og den lille baggen kan du stroppe fast oppå den store. Ikke noe problem å frakte med seg to maskiner og masse utstyr! Geniale til å frakte syutstyr, men funker like godt som vanlige kofferter. Baggene er i solid nylonstoff, du kan få dem hos Kakle i rødt og sort. HER kjøper du dem.

Tutto bag sett
Tutto bag rød

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *