Lyst til å begynne å sy klær? Bli med på kurs!

Har du lyst til å sy til barn/barnebarn, men syns det er vanskelig å komme i gang? Bli med på Kaklekurs. Her syr du et barneplagg og blir inspirert til å komme i gang med søm. Passer både for nybegynnere og deg som har sydd litt.

Kurset tar utgangspunkt i Kaklepakkene. Kaklepakke er en materialpakke med alt du trenger for å sy et barneplagg. Du kan velge mellom en velourkjole med pusekatt-applikasjon,  en tosidig forklekjole med hjerte-applikasjon, en henglsebukse med laban-applikasjon eller joggebuksa der du kan velge mellom hjerte- og bil-applikasjon. Størrelse velger du selv. Du kan også bestille spesialtilpasset pakke mot tillegg i prisen, så får du noe helt unikt. Du kan få annen farge, annen applikasjon og annen størrelse enn standardpakkene. Du kan også bestille med stoff til matchende trekanttørkle eller materiale til matchende hårbånd eller lue.

Dette er kurset for deg som vil komme i gang å sy. Vi går gjennom masse grunnleggende teknikker og bruk av utstyr. Målet er å tørre å sette i gang på egenhånd når du kommer hjem. Har du ikke egen symaskin, kan du låne av meg. Overlockmaskin tar jeg også med, veldig gøy å prøve seg på. Kurset koster 1250,- og så kjøper du en Kaklepakke i tillegg. Kurset holdes i Bævergrendveien 240 med forbehold om nok påmeldte.