Overlocktråd – hva skal en egentlig bruke?

IMG_4729

Da jeg begynte å sy på overlock var jeg over gjennomsnittet opptatt av at fargen på tråden måtte stemme med stoffet jeg sydde i – gjerne være helt lik farge. Jeg bytta og jeg bytta tråd…

Etter på ha oppdaga denne deilige tråden fra Gütermann, er greia en helt annen :-). Gütermann Tera 180 er en helt super overlocktråd, jeg bruker den kun i farge 4o (lysegrå). Etter jeg begynte å bruke denne, bytter jeg ikke lengre farge på overlocktråden. Jeg syr med denne på alle typer stoffer i alle farger. Det er tynn overlocktråd av veldig god kvalitet. Den har nesten litt gjenomsiktig effekt tar på en måte opp fargen i stoffet jeg syr i. Den er helt glatt og fin, loer overhodet ikke. Den bygger veldig lite, så det kan være lurt å gå litt ned på stinglengden når du syr. Anbefaler den virkelig!

En annen mulighet er å velge Wonderfil sin overlocktråd, denne har jeg i litt flere farger. Den er noe grovere, men en helt fin overlock-kvalitet. Her er det fint å velge farge ut fra det en syr i, da denne synes noe mer. 

 

Her kan du bestille overlocktråd. Wonderfilen ligger ute i flere farger, Gütermannen kan jeg bestille i flere farger. Bare ta kontakt!
Gütermann Tera 180 fargekart