Nye kursmuligheter utover våren

Kakle har flere kurstilbud utover våren, om du har lyst til å komme i gang med symaskinen. Bli med! I mars kjører vi både barnekurs, kjolekurs og overlockkurs.

IMG_4554OVERLOCKKURS 16. MARS
Bli ordentlig godt kjent med overlockmaskinen din. Fire timers kurs der vi går gjennom de grunnleggende funksjonene og innstillingene, prøver ut de ulike sømmene og øver på treing.

 

 

FIMG_3983IMG_3913 - Version 2ORELDRE OG BARN-KURS 7. og 8. MARS
Etter flere vellykka runder kjører Kakle nytt kurs for foreldre og barn. Målgruppa er barn i alderen sju til tolv år sammen med en voksen. Her får frøkna sy seg en kjole, mamma får være med. Målet med kurset er å bli kjent med symaskinen sammen, lære litt syteknikker og tørre å sette i gang med egne prosjekter når en kommer hjem. Les mer om kurset her.

IMG_8577KJOLEKURS FOR VOKSNE TRE KVELDER I MARS

Denne våren prøver vi oss på et kjolekurs også. Har du lyst til å sy din egen kjole? Er det litt skummet å sette i gang på egen hånd? Du syr ut fra en av Kakles kjolemønstre en kjole i stretchvelour til deg selv. Du velger farger og applikasjon og hvordan den skal se ut og vi syr den i din størrelse. Dette blir moro!

 

Kaklepakke tosidig forklekjoleKAKLEPAKKEKURS 30. OG 31. MAI
I mai kommer Kaklepakkekurset opp igjen på programmet. Da kan du velge deg en av Kaklepakkene og sy et barneplagg. Dette er et fint sykurs for deg som vil i gang med å sy. Vi går gjennom grunnleggende teknikker og målet er å kunne komme i gang med søm på egenhånd.

 

Les mer om Kakles kurs og se fullt kursprogram her. Her finner du også info om priser og påmelding. NB! I forbindese med deltagelse på kurs tilbys du 10% avslag på alle symaskiner.