Overlock-kurs gir deg større glede av overlockmaskinen

IMG_4551

En fin gjeng var samla til overlock-kurs hos Kakle tidligere i januar. Alle med hver sin flunkende nye Janome My Lock 644D. Jeg kjører nytt kurs mandag 16. mars kl 18:00 -22:00. Kurset koster kr 700,-. Påmelding til post@kakle.net.

På kurset går vi gjennom grunnleggende bruk av en overlockmaskin. Målet med kurset er rett og slett å bli bedre kjent med maskinen og forstå hvordan den fungerer.  Jo bedre man kjenner maskinen sin, jo mer utbytte får man av den! Vi bruker god tid på å sy og vurdere en god overlocksøm og vite hvordan en skal justere maskinen, om det trengs. Vi ser på og tester ut ulike sømmer på ulike materialer og går gjennom treing og vedlikehold.

Skal du ha deg en overlock, kjøp gjerne hos meg 😉 Her  finner du Kakles utvalg av overlockmaskiner. Du kan også gjerne åne maskin til kurset. Du kan også delta på kurset med annen maskin enn Janome eller Babylock, men da er det fint om du har med en bruksanvisning også. Vi skal alltids finne ut av hvordan akkurat din maskin fungerer.

Regner med vi setter opp et kurs eller to til før sommeren også, men første mulighet er altså 16. mars. Resten av Kakles kursplan for våren finner du her.

IMG_4554 IMG_4556