Bilder fra helgas kåpekurs

Her er fem fine damer i kåper sydd på kurs hos Kakle i helga.
IMG_4659 - Version 2IMG_4675

Og her er damene i arbeid! Jeg har hatt en kjempefin helg med fem kreative damer. Så masse sykompetanse og skaperglede! Jeg har lært masse! Alle fem har laga hver sin kåpe i ullfilt etter Kakles kåpemønster – en enkel kåpe i ullfilt. Det er en innsvinget fasong med trompetermer, spiss hette og avrundet litt lengre kant nede bak. Vi har jobba med masse teknikker og ymse utstyr. Jeg har veileda så godt jeg har kunnet. Vi har målt og valgt ut størrelse, klipt ut plaggdelene og tilpassa størrelser. Vi har sydd sammen med overlock, justert fasong, forma og sydd innsnitt, justert lengde på kåpa og lengde på ermene. Så har vi kanta og lagt opp, noen med coverstitch og noen valgte seg brede pyntesømmer til kantingen. Så er det knappevalg og pynt og det er jo SÅ gøy. Damene gikk bananas på en av byens flotte garnbutikker, Strikkestua, lørdag morgen.  Masse lekre knapper og garn var et fint utgangspunkt for å lage seg en helt spesiell kåpe. Ulike teknikker og ulike uttrykk har gitt fem helt unike kåper. Noen filta for hånd, noen brukte filtemaskin, noen “tegne med garn” med sikksakken på maskinen. Noen kjørte knæsje farger og fine kontraster,noen gikk for eleganse og dusere toner. Noen hadde et budskap å dele og brukte kåpa til å vise det. Takk, damer! En super helg. Gleder meg allerede til høstkurset. Vil du være med? Følg med på www.kakle.net/sykurs og ikke minst Kakle på Facebook.
IMG_4579 IMG_4559IMG_4578 IMG_4557IMG_4562 - Version 2IMG_4652IMG_4622 IMG_4609 IMG_4606IMG_4603 IMG_4636 IMG_4601 IMG_4599 IMG_4571
IMG_4594 IMG_4585IMG_4656 IMG_4574