Kåpekurs på gang!

IMG_4562 - Version 2IMG_4571

IMG_4579IMG_4574

Da er vinterens kåpekurs godt i gang. Fem kreative damer er i full sving med sine kaklekåper.

Det er så morsomt å se hvordan kåpene etterhvert blir til. Fargene er valgt på forhånd, resten av valgene tas underveis. Hvilken størrelse skal vi bruke som utgangspunkt. Må det noen justeringer til? Hvordan skal den sitte? Hvor lang skal den være? Hvor mye skal det tas inn i innsnitt på ryggen? Hvor lange ermer? Hva slags form skal den ha nede langs kanten? Hvor brede stolper skal den ha? Hva slags knapper? Hvor mange knapper? Og ikke minst farge og form på knapper. Her er det mye gøy å gjøre! Og hvordan skal den pyntes ellers? Mange muligheter. Filting med ullgarn, sy på garn over stikningene, applikering med ullfilt i annen farge. Noen skal ha lommer. Mange muligheter – mange fine resultater. 

Takk for en fin dag, damer! Jeg gleder meg til morgendagen.