Noe å ha den i…

Tutto bag farger

Vi har  Tutto symaskinbagger på lager. Baggene gir deg en veldig sikker og enkel måte å frakte symaskinene dine på.
Tutto bag inniTutto bag sett

Den store trillekofferten har god plass til både symaskin og tilbehør, du får også plass til en god del utstyr og stoffer i kofferten. I denne får du plass til de store modellene – som Janome 8900QCP og den nye Skyline S5. Mange praktiske lommer gjør den veldig praktisk å for eksempel ha med på kurs. Den mell0omste har fin plass til en symaskin i ordinær størrelse.

I den lille frakter jeg overlockmaskinen, en coverlock vil også passe godt her.  Kofferten har fire hjul (to av dem svinger 360 grader, så hele kofferten svinger rundt på stedet) og en stålrørskonstruksjon som gjør oppbevaring og frakt sikkert og trygt. Rammen tåler fint at to personer sitter på kofferten, den tåler altså en trøkk! Koffertene er sammenleggbare og måler bare 7,5 cm når den er lagt sammen. Kofferten har både toppåpning og sideåpning, noe som gjør det enkelt å plassere symaskinen og alt utstyret ditt. Maskinen stropper du fast inne i baggen og den lille baggen kan du stroppe fast oppå den store. Ikke noe problem å frakte med seg to maskiner og masse utstyr! Geniale til å frakte syutstyr, men funker like godt som vanlige kofferter. Baggene er i solid nylonstoff. 
Tutto bag litenTutto bag rød

 

 

 

Tutto bag str S, passer til overlockmaskiner.

Lengde 37 cm, høyde 37 cm, bredde 27.

Pris: kr 320,-

Tutto bag str M, passer til symaskiner i ordinær størrelse.

Lengde 48 cm, høyde 31 cm, bredde 25 cm.

Pris: kr 1050,-

Tutto bag str L, passer til store symaskiner.

Lengde 53 cm, høyde 34 cm, bredde 30 cm.

Pris: kr 1150,-

 

Kan skaffe baggene i rødt, sort og limegrønt. Ta kontakt for bestilling: post@kakle.net eller 99228004.