Nok en super kurshelg! Se de flotte kjolene, da…

IMG_3913 - Version 2 IMG_3916 IMG_3919 IMG_3923 - Version 2 IMG_3927 IMG_3931 IMG_3940 - Version 2

Da var høstens kjolekurs gjennomført og det med stil! Fem fine frøkner har designet, planlagt, klippet og sydd hver sin kjole. Mammaene har vært med hele veien, men de har jammen ikke hatt mye de skulle sagt, altså. Her er det jentne som bestemmer og tar avgjørelsene. Og se så flotte de blei!

 

 

IMG_3952

 

 

Jenny har sydd en kortermet kjole i turkis og lilla. Hun valgt et retro dynetrekk i de samme fargene til ermene og til kjolen på den søte ballerinaen. Ballerinaen har hun tegna selv og det var skikkelig vanskelig!

 

IMG_3978

 

Astrid har sydd en rosa kjole med flyvende sommerfugler på. Stoffet i ermene og på vingene har både sølv og gull i seg. På midten av sommerfuglene har hun også brukt litt gullstoff, så dette har blitt en skikkelig flott kjole.

 

IMG_3960

 

 

 

Kaia digger pandaer og har sydd seg en pandatunika i ullfilt. Den gleder hun seg til å ha på seg på skolen i morra. Blir nok yndlingsplagget utover høsten og vinteren, tenker jeg.

 

IMG_3966

Ylva hadde med seg et stoff hun har fra Tanzania. Dette har vært brukt både som vognteppe, pledd og diverse annet i familien og nå skal det få pryde eldstejentas kjole. Det er nydelig batikkstoff i lillafarger, så valgte hun to velourstoffer inntil. Hun klipte ut fire elefanter som hun har laga et lite eventyr om. På toppen av bakken står selveste kongeelefanten med gullkrone på hodet og mot ham kommer tre elefanter labbende. En nydelig og helt spesiell kjole.IMG_3964

 

 

 

Anne har brukt blå og cerise ullfrotté og sydd seg en tunika med sirkler i ulike størrelser på. Jammen var det vanskelig å applikere ull på ull, men vi kom i mål.

 

 

 

Tusen takk, jenter for et strålende kurs! Jeg gleder meg allerede til neste gang. Følg med på Kakles blogg. Vi kjører nytt kjolekurs 7. og 8. mars. Les mer om Kakles kurs denne våren her.

IMG_3983 IMG_3996