Kakle deltar også i år på motevisning på Flesberg samfunnshus. Niendeklassingene er arrangører og inntektene går til deres planlagte Polentur. Motevisninger er gøy, arrangementet pleier å være en suksess og det er alltid kjekt å kunne være med å bidra til spennende opplevelser for en gjeng ungdommer som vil ut og oppleve verden. I år har vi med oss noen småtroll med mammaene sine, noen litt større som skal få sprade på catwalken aleine og fem flotte voksenmodeller. 

Som byens symaskinforhandler har vi også med oss et supert tilbud på denne flotte symaskinen fra Janome.

Skjermbilde 2014-10-30 kl. 10.36.26

 Det blir annonsert et bra avslag på denne modellen til kveldens besøkende. Du kan lese mer om maskinen her. Jeg har sydd en god del på den selv og liker veldig godt både design og funksjon. En solid og god maskin som er veldig enkel og bruke og gir deg mange spennede funksjoner. Kakle gir også bort denne flotte symaskinkofferten til en verdi av 1050,- til førstemann som bestiller maskinen. 

tutto

Her er noen bilder fra fjorårets visning.

Christine og Mathilde på catwalken

Tanteungen min, Mathilde, er supersøt på catwalken og matcher den flotte mammaen sin. I år går hun med lillesøster Eleah også.

Syver og Mia på catwalken

Syverog Mia trives godt med  applaus og latter fra publikum.  Syver gleder seg til å gi publikum sitt fineste smil en gang til. 

Flere bilder og film fra moteivsingen kan du se her på Numedalsnett.