Som jeg gleder meg til helga!

Kakle skal ha sitt første kåpekurs. Jeg både gruer og gleder meg… Ja, jeg grugleder meg til et veldig spennende kurs. Dette har jeg ikke gjort før! Fem damer skal sy seg kåpe i løpet av helga. Deltagerne skal få sy sin egen personlige kaklekåpe i ullfilt basert på mitt kåpemønster. De velger selv farge på ullfilten, hva slags knapper de skal ha og hvordan den skal pyntes. Så syr de kåpa etter egen størrelse og fasong.

Ullkåpe 4 IMG_0088Ullkåpe 3IMG_0520 IMG_1341 Ullkåpe 2IMG_0143 IMG_0091IMG_7844

Farger er valgt ut, jeg har kjøpt inn en del knapper og garn vi kan pynte med.

 

Så blir det spennende å se hva slags kåper vi endre opp med. Veldig flotte farger som er plukka ut i hvert fall. Gleder meg til både prosessen og resultatene. Håper og tror vi skal ende opp med noen feiende flotte ullkåper søndag ettermiddag.