Her kan du få kose med kaniner og ri på hest og klappe de flotte geitene. Du kan lære å spinne på håndtein og smake på blåbærkake. Rune Temte fremfører forestillingen “Da musene holdt råd” av Herman Wildenvey. på høytørka, en forestilling for både store og små. Og så blir det altså motevisning med Kakle, HotNok og Alle Tiders.

 

Jeg har samla en flott bukett med vakre modeller i alle aldre og fasonger. Gleder meg stort til å se dem tassende, løpende, skridende, trippende og luskende bortover på visningen. Mange av Kakles modeller skal vises. Thea Temte driver HotNok i Solberg Spinderis gamle lokaler i Solbergelva. En dame med noen fantatstiske ullkreasjoner, kjolene er virkelig flotte! Virkelig verdt en kikk! Her har du hennes Facebook-side også. Lik! Alle tiders skal være med i år – en butikk på Kongsberg som selger både nytt, brukt og vintage. Her er deres Facebook-side. Lik og lik! Og Karis egne Ullheksa-produkter skal vises. Her tror jeg virkelig det blir mye fint.

 

Kaféen holder åpent fra ett – her kan du få deg hjemmelaget mat og drikke. 110,- koster inngangen, barn under 6 år er gratis.  Overskuddet fra billettinntektene går til Butsabelo, et barnehjem utenfor Johannesburg i Sør-Afrika.

 

Veibeskrivelse til Nordre Ulland Gård: Fra Kongsberg: Kjør av mot Lurdalen fra E 134. Kjør noen hundre meter til nytt skilt mot venstre “Lurdalen”. Se på triptelleren. Kjør 10 kilometer på denne veien uten å miste motet. Gård på venstre side, det er plakat i krysset. Fra Bergen, Geilo og øvre Numedal: Ta av ved Svene Pukkverk mot venstre ved skilt “Ulland 8″. Se på triptelleren. Kjør 8 kilometer. Gård på høyre side, det er plakat i krysset.  Og finner du ikke frem – ring Kari sjøl på 92258578.

 

Vel møtt til en trivelig gårdsdag!