KOM OG HA DET GØY PÅ LANDET!

Gøy på landetDa inviterer Kari Klev og Ivar Lien i år også til GØY PÅ LANDET på Ulland gård. I fjor var det rett og slett en suksess. Tunet og låven var fult av folk i god stemning. På Ulland serverte de store og små med deilig hjemmelagd mat. Storbandet lagde fantastisk stemning til motevisninga. Vi hadde det skikkelig gøy på landet.

Kom og ha det GØY PÅ LANDET du også på Ulland gård 23. august kl 12:00 – 17:00. Familievennlig dag med dyra på gården, barneteater og motevisning på låven. Kafe med hjemmelaget og til dels nullreist mat. Velkommen!

 

PROGRAM Kl 12:00: Dørene åpner. Ri på en hest, lær å spinne på håndtein, smak på blåbærkake?
Kl 13:30: Barneteater i høytørka: Da musene holdt råd. Av Herman Wildenvey, med Rune Temte. Fra 6 år.
Kl 15:00: Motevisning på låven: Kakle, Hotnok og Alle Tiders. Retro, ull og vintage!  

 

Her er bilder fra fjorårets motevisning (tatt av fotograf Anette Blom). [slideshow id=175 w=800 h=400]

Klikk her og se Laagendalens kavalkade med film og stillbilder.