Mimrekjole til konfirmant

Marthe stod til konfirmasjon i dag. Av mammaen sin, Solveig, fikk hun denne mimrekjolen.

bilde (1)

Solveig kom hit med Marthes bodyer fra hun var liten baby sammen med både bilde av henne og en tegning hun tegna da hun var lita. Vi drodlet litt sammen, lurte litt på et mimreteppe, men havna på å sy en liten kjole. Jeg syns det var en utrolig fin ting å gi datteren sin, så dette klarte jeg ikke å si nei til. Kjolen er sydd av lapper fra de gamle bodyene hennes, den ene var så yndig at den valgte jeg å bruke som overdel til kjolen. Så har jeg apllikert på ei lita jente med kjole og fletter. Hun har fått en pusekatt på, for hun var så glad i pusekatter og bak på ryggen har jeg applikert på et lite forkle, for Marthe hadde et forkle som koseklut da hun var lota. Bildet og den søte hodefotingen Marthe har tegna har jeg skrevet ut på printbart stoff. Så har jeg sydd på en liten lapp med navn og fødselsdato med min Janome Horizon 8900. Mamma Solveig var veldig fornøyd med den, så håper jeg at Marthe likte gaven. Gratulerer som konfirmant. Håper mimrekjolen kan få følge deg videre på veien.