IMG_1605

Camilla Mørstad jobber som coach og ga oss damene i Buskerud Nettverkskreditt et veldig inspirerende, livlig og klokt foredrag på konferansen vår i vinter. En dame med spent og tæl, mange kloke ord og et varmt hjerte. Jeg kjente at dette er en dame jeg digger! Hennes motto og budskap til folk er LEV HJELHJERTET. Etter foredraget kom hun bort og lurte på om ikke jeg kunne sy en kjole til henne. En signaturkjole – en kjole som foteller hvem hun er og som hun kan bruke ute på oppdrag. Sånne oppdrag elsker jeg! Vi snakka litt frem og tilbake og havnet på å bruke både motto og ikke minst hjertene. MASSE hjerter! Kjolen skulle være litt crazy og her er Camilla. Litt crazy ;-).

Camilla

 

 

 

Besøk bloggen hennes her.

 

 

Skjerfet hun har på var helt typisk Camilla og det endte vi med å bruke i kjolen. Skjerfet har blitt til ermer og en god del av hjertene. Så har jeg plukka sammen en del retrostoffer fra lageret mitt som går godt sammen med fargene i skjerfet. Jeg har sydd på hjertene med Janomes applikasjonssøm og brukt tråder som stemmer med hver av hjertene for å roe litt ned inntrykket. Velouren er gressgrønn, ribben er cerise. Kjolen har blitt en eksplosjon av farger – masse hjerter foran og et klart og tydelig budskap bak på hoftene. Med matchende rosa øredobber blir det helt knall!

IMG_1601 IMG_1604IMG_1602 IMG_1603IMG_1606

 

 

 

 

 

 

Camilla har lovet meg bilder av kjolen i bruk. Jeg gleder meg og lover å dele dem med dere!