SUGEN PÅ RETROSTOFFER?

Skjermbilde 2014-03-27 kl. 22.44.18

 

Ja, det er sant! Jeg selger ut av stofflageret mitt. Enda så glad jeg er i alle de deilige retrostoffene mine, så kommer jeg til å legge ut skattene mine for salg. Realiteten er at jeg aldri kommer til å klare å bruke alle de flotte stoffene – så hvorfor ikke dele litt med andre. Jeg er i gang med bildetaking, men det tar litt tid. Vi snakker en god del hyllemeter… Foreløpig har jeg lagt ut en hel del gule stoffer og en liten del av de blå. Til uka skal vi frem med kamera igjen og fortsette på bunkene. Følg med på finn.no ;-). Her er de første annonsene på retrostoffer fra Kakle. Hiv deg rundt og skaff deg noen godbiter!

Klikk her for de gule retrostoffene

Klikk her for de blå retrostoffene

Skjermbilde 2014-03-27 kl. 22.43.52