Tull på ull :-)

IMG_1340IMG_1339

Ei lita frøken i Oslo skal få denne kaklekåpa. Hun kan enda ikke gå, men når hun kommer seg opp på to, skal hun tusle rundt i denne søte kåpa. Det er mamma Tanja som har bestilt den. Jeg syns den er supersøt og håper veldig på noen bilder av kåpa i bruk :-).

Kåpa er sydd i størrelse 2 år og kommer nok til å vare lenge. I begynnelsen kan man brette opp på ermene. Den er sydd i lilla ullfilt og så har jeg håndfilta på teksten med orange ullgarn. En morsom tekst – litt tull på ull…

Fikk du lyst på ei kåpe til din veslefrøken? Jeg syr dem i alle størrelser. Ullfilten får du i mange farger, hva som skal filtes på velger du selv. Noen velger tekst som her, noen lar ungene tegne seg sjøl, andre igjen velger seg et motiv som de har spesielle assosiasjoner til. Her er alt lov! Målet er å skape din helt spesielle kåpe. Kåpene koster 1100,- i små barnestørrelser og 2.450,- i voksenstørrelser. Ta kontakt for bestilling av din helt personlige kaklekåpe.

IMG_1342

IMG_1345 - Version 2

IMG_1345IMG_1341