Kakle ønsker godt nytt år med flotte bilder!

[slideshow id=175 w=800 h=400]

 Kakle ønsker gamle og nye herlige følgere GODT NYTT ÅR med disse flotte bildene fra en av årets store begivenheter i 2013. Bildene er tatt av fotograf Anette Blom under motevisningen på Ulland gård i august i fjor.
Tusen takk til alle de flotte modellene! Det var så moro at så mange besøkende fant veien til Kari og Ivars flotte arrangement GØY PÅ LANDET på Ulland.

Her kan du lese litt om mine tanker etter arrangementet.
Her kan du se en herlig filmsnutt fra Laagendalspostens dekning av arrangementet.

 

Samtidig vil jeg få takke alle følgere, kunder, kursdeltagere, kollegaer, ansatte, medlemmer av nettverksgruppen min Den Røde Tråd og andre som heier på Kakle tusen takk for et kjempefint år. Jeg har hatt det mye gøy, laget mye fint (om jeg skal få si det sjøl :-)), solgt mye bra syutstyr til ivrige syersker, undervist mange trivelige sykursdeltagere og fått vært med på mye artig. Nå gleder jeg meg til et nytt år med nye muligheter. Jeg har nettopp blitt medlem i Skaperverket, et designerkollektiv på Grünerløkka i Oslo og gleder meg til å selge både egne og andres flotte designervarer i en utrolig koselig og spennende butikk. Anbefaler en tur til Markveien 60 om du er i nærheten. Her kan du se Kakles presentasjon på Skaperverkets nettside. 

raketter

Jepp, da er det bare å brette opp armene og ønske et nytt og kreativt år velkommen!