Ku og høne passer fint for to damer fra Sandsvær!

IMG_5424

Søte Hilde og Tone var på kudekveld hos Kakle og bestilte seg hver sin kjole.

Hilde, som har kuer på gården, måtte selvsagt ha en kukjole. Fargene passa perfekt, stoffet i ermene er et gammelt og godt utvaska dynetrekk. Men jammen bomma vi litt på størrelsen, så nå har den vært inne til tilpasning, Den funka bedre når den satt litt tightere.

Tone fant seg en kjole i turkis og lilla som hun likte godt, men den hadde prinsesse applikert på. Og prinsesse – nei, det var ikke noe for Tone. Men ei høne – det kunne funke! Så da gikk vi for høne. Ikke så lett å se høna på bildet, men med Mariannes kule strek blei det ei tøff høne.

To herlige blide damer fra Sandsvær med ku og høne på kjolene sine. Håper kjolene skal få være med på mye moro!