Medlem i designkollektivet Skaperverket

Da er vi i gang! Tirsdag var jeg og installerte meg på Skaperverket med massevis av kaklevarer, i dag har jeg hatt min føste vakt. Det er veldig spennende å få være med på å drive et designerkollektiv sammen med en gjeng dyktige designere og kunstnere. Det er så mye flott i butikken at jeg går bare her og fryder meg. I butikken vår selges unike designervarer og noen spesielt utvalgte importvarer. Her finnes keramikk og glass, smykker og kort, klær til voksne og barn, interiørvarer og småting som kan friste både store og små. 

image image image image

Skjermbilde 2013-11-27 kl. 23.28.00

Her ligger Skaperverkets hjemmeside, men aller helst må du ta turen til oss i Markveien 60 på Grünerløkka i Oslo. Velkommen!

bilde

Mandag skal jeg også på vakt. Er du i Oslo, så kom en tur da!