Ta din plass!

IMG_0280Billedhugger og kunstner Nina Nesje har laget en statue av selveste Knut Kupper`n Johannesen en statue som skal stå på Bislett Stadion i Oslo. Kupper`n  fyller 80 år i dag og i den anledning skal statuen avdukes klokken to.

Nina tok kontakt med meg i forrige uke og lurte på om jeg kunne lage en kåpe til henne som hun kunne ha på seg på avdukningen. Hvem kan vel si nei til et sånt oppdrag?! Den petrole ullfilten var perfekt til fargene hennes, så det valget var enkelt. Nina har et budskap til menneskene rundt seg – en melding hun vil formidle. Det skal min kåpe brukes til, og budskapet er fint. Jo mer jeg tenker på det, jo mer nikker jeg tilfreds. Nina har jobbet lenge med setningen og den er bærer virkelig et flott og viktig budskap til oss alle. På kåpa til Nina står det: Ta din plass – den tilhører deg. Om du ikke tar den – blir den stående tom. Takk, Nina, for at jeg fikk lage denne kåpa til deg og på den måten bidra til å spre din melding til de du møter på din vei.

Jeg gleder meg til å overvære avdukningen i dag. Besøk Galleri Nesjes hjemmeside  og ikke minst, ta turen innom galleriet hennes på Nøtterøy. Det har jeg tenkt meg til!

IMG_0288 IMG_0295IMG_0291