Lun ullkåpe for de hustrige høstdagene

IMG_0129

Frøy fylte 40 år i vår og slikt skal selvfølgelig feires på behørlig vis med festivitas og gaver. En utrolig hyggelig kveld stod Frøy selv for med mange hyggelige gjester, nydelig mat og god atmosfære. Takk for en trivelig kveld! Frøy og jeg sitter sammen i Den Røde Tråd – en nettverksgruppe for etablerere under ordningen Nettverkskreditt Buskerud. Den Råde Tråd er et verdifult fora for meg som driver min egen bedrift. Vi er seks damer som møtes en gang i måneden og jobber i fellesskap med den enkeltes utfordringer i egen etablering. Her får en mulighet til å diskutere ulike løsninger, få andre synsvinkler på problemstillinger og bli utfordret på egen drift. Jeg setter utrolig pris på dere, jenter. Dere gir meg påfyll og inspirasjon i hverdagen som etablerer, det er spennende å jobbe sammen med dere.

Ja, så var det altså kåpa – det var den jeg skulle presentere :-). Gaven fra oss i Den Røde Tråd var altså en ullkåpe fra Kakle. Frøy har selv vært med å utforme kåpa. Kåpa er i grå ullfilt. Den har rund hette og en nett fasong. De fem knappene er trukket i et gammelt sengetøy. Stoffet har kruseduller og blomster og deilig mønster i bringebærrødt, rosa, orange og burgunder på offwhite bunn – nydelige farger sammen med det grå. Det samme stoffet er lommene kanta med. Dette er første kåpa jeg har sydd med lommer, jeg er veldig fornøyd med dem!

IMG_0128IMG_0151 IMG_0130IMG_0143IMG_0145

Ullkåpene syr jeg på mål, du får den tilpasset deg og din fasong. Du kan få den i mange flotte farger og sammen finner vi frem til de detaljene du ønsker deg.

 

Kåpa kommer på 2.450,-. Vi selger gavekort. Noe å ønske seg til jul?