Stoffer videre til de som trenger det

Jeg har nettopp hatt en storopprydding i alle stoffene jeg har fått her og der. Det var en respektabel mengde sekker, ja! Tuusen takk til alle som er innom her med stoffer til meg. Jeg har gått gjennom alle og plukka ut det jeg tror jeg kommer til å bruke og det som passer inn i Kakle-konseptet. Stoffer Masse supre stoffer som jeg gleder meg til å sy av! Vi har sortert i farger, vaska minst femten vaskemaskiner og stryki stoffer til den store gullmedaljen. Nå er alt på plass i hyllene og kjelleren er enda fullere enn før (til min manns store fortvilelse…).

Resten er pakka fint ned i sekker igjen og kjørt over til Notodden. Der står Arkenstiftelsen klare med lastebil og tar med seg sekkene nedover til Ukraina. Arkenstiftelsen ble etablert våren 2000 av  Margit og Dagfinn Lund. Målet er å hjelpe de aller fattigste og vanskeligstilte i Ukraina. De har bygd et barnehjem med plass til 25 barn og hjelper barn uten foreldre og uten fast tilholdssted til skolegang og videre ut i arbeidslivet.  For meg er det helt supert at stoffene jeg får som jeg selv ikke beholder kommer til nytte hos noen som virkelig trenger det.

Så har du noen gamle sengetøy eller andre stoffer liggende du tenker Kakle kanskje kan bruke? Det er bare å komme med det! Send meg en melding eller ring meg på 99228004 eller bare stikk innom og sett det på trappa her :-). Jeg blir SÅ glad for gamnle fargerike stoffer fra det glade 70-tall. Gamle sengetøy, duker og diverse. Gamle fargersterke krepplaken er helt supre! Jeg tar en ny runde om en stund – sorterer, vasker, stryker og bretter – og alt det jeg sorterer ut, det sendes videre til barna i Ukraina.

Her er noen av Arkenstiftelsens bilder av utdeling av mat og klær. Les mer om arbeidet deres på stiftelsens hjemmeside.

hjelp2 hjelp3 hjelp1