I frivillighetens ånd

IMG_0045

Lone jobber på Sagene Frivillighetssentral. Til lørdagens 20-jubileum ønsket hun seg en kjole som kunne formidle sentralens verdigrunnlag, både i farger, stoffer og applikasjon.

Dette har vært en spennende bestilling og sammen endte vi opp med dette resultatet. Velouren er grønn, frivillighetssentralens egen farge med hvit ribb på ermer og i halslinningen. Stoffet øverst i ermene og på bokstavene i FELLESSKAP er et skikkelig “bestemor-stoff”, et småblomstrete sengetøy. Mykt og deilig og full av varm og god bestemor-omsorg. Applikasjonen hadde Lone en idé om hvordan skulle være og dette var sånn jeg løste det. Budskapet er klart og tydelig, her er det varme og kjærlighet, her er det plass til alle.

Lone og alle andre på Sagene Frivillighetssentral, jeg ønsker dere et hyggelig 20-års jubileum på lørdag. Håper du kommer til å trives godt i kjolen din, Lone. Og send meg gjerne noen bilder av kjolen i bruk ;-).

IMG_0046IMG_0048