Notsalgiske minner fra mormor blir til nye kakleklær

Kirsti venter nytt barnebarn og har vært og leita på loftet. Her fant hun stoffer fra sin datters barndom. Det lyseblå stoffet med røde epler har datteren en gang hatt en kjole i, en nydelig liten barnekjole. Nå er stoffene brukt om igjen i en hengslebukse til den lille gutten hun venter. Storebror har fått en joggebukse og lue sydd av mormors gamle stuegardin.

Jeg digger oppdrag som dette! Ekte redesign og gjenbruk! Gamle stoffer en har et forhold til får nytt liv. Tenk så hyggelig å få kle veslegutt i stoffer en selv har tusla rundt i som lita. Og de gamle stuegardinene på storebrors klær er ubetalelige! Takk for et supert oppdrag, Kirsti. Jeg håper datteren din blir like begeistra som jeg har blitt.

IMG_9771IMG_9774IMG_9775IMG_9776IMG_9773IMG_9778

 

 

 

 

IMG_9782IMG_9779IMG_9783IMG_9784